Tietoa meistä

Lehdistötiedote

Silver Tiger -malleille voitto arvostetussa BOB Awardissa

Silver Tiger BRz ja DCz -veneet voittivat Berliinissä 21.11.2019 järjestetyssä Best of Boats Award -gaalassa Best for Beginners -kategorian.

Vuoden 2019 aikana 18-jäseninen BOB Award -tuomaristo testasi kaikkiaan 150 uutuusvenemallia ja palkinto onkin noussut Euroopan arvostetuimmaksi venealan palkinnoksi. BOB Award:ssa veneet on jaettu viiteen luokkaan, ja testeissä huomioidaan kunkin luokan erityispiirteet. 

Silver Tiger voitti parhaan veneen Best for Beginners kategorian ja raadin perusteluna oli: ”Vene on hauska ajaa ja se on turvallinen myös aloittelijoille. Veneessä on innovatiivisia ratkaisuja ja uudenlaista design-ajattelua. Veneen Petestep-runko on ympäristöystävällinen”.

Silverin vientipäällikkö Christoffer Wallgren oli vastaanottamassa palkintoa ja kiitti tuomaristoa seuraavasti: ”On fantastista pitää tätä pokaalia kädessä. On suuri kunnia voittaa tämä arvostettu BOB-palkinto ja saada tunnustusta laadukkaista veneistämme”.

Silver Tiger kuuluu Silverin täysin lasikuituiseen Z-mallisarjaan. Z-sarjaan kuuluu neljä venemallia, kuusimetriset Tiger BRz ja DCz, kahdeksan metriä pitkä Raptor DCz sekä helmikuun Helsingin venenäyttelyssä laseerattava Viper DCz. Silver Z-sarjan veneet valmistetaan Suomessa Valkeakoskella, veneet on suunnitellut norjalainen Eker Design ja runkojen pohjassa käytetään ruotsalaista patentoitua Petestep-teknologiaa. Veneet ovatkin tulosta pohjoismaisesta yhteistyöstä parhaimmillaan. Silverin tuotemerkillä on lasikuituveneiden lisäksi alumiininiset AluFibre- ja täysalumiiniset veneet.

silverboats.fi

Liitetiedostot

Silver Tiger BOB Winner 2019 (.pdf)

Alkuperäinen artikkeli, liitetiedostot ja korkearesoluutiokuvat

Kuvat

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.silverboats.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje