Tietoa meistä

Lehdistötiedote

Silver tuo legendaarisen Beaverin takaisin mallistoon – suurempana kuin koskaan

Silver-veneiden Y-sarja täydentyy uudella Bow Rider -mallilla. Silver tuo rakastetun Beaver-veneen täysin uudistettuna takaisin valikoimaansa. Tämä uudistettu suosikki lanseerataan Helsingissä helmikuun venenäyttelyssä.

Silver tuo Suomen suurimpaan eli alle viisi metriä pitkien veneiden kokoluokkaan täysin uuden Silver Beaver BR -veneen. 4,8 metriä pitkä vene on Silver-malliston pienin. Beaver sopii kokonsa, ketteryytensä ja kattavan varustuksensa puolesta niin aloittelijoille kuin vaativammallekin veneilijälle. 

Silver Beaver on ollut Silver-mallistossa 1990-luvun alusta lähtien. Ensimmäistä Beaveria valmistettiin vuosina 1993–2002 nimellä Beaver 425. Seuraavaa versiota, Beaver 450 valmistettiin vuosina 2003–2013. Kaikkiaan Beaver-malleja onkin myyty vuosien varrella tuhansia. Uusin Beaver BR on kasvanut edeltäjästään 30 senttiä pituutta ja rutkasti enemmän varustukseltaan. 

Muotokieleltään Beaver BR edustaa Silverin uutta linjaa; karmiton tuulilasi takaa esteettömän näkyvyyden ja antaa suojaa erillisistuimille sekä takapenkille. Veneen tilankäyttö on mietitty huolella, tilavassa etuosassa saa kuljetettua isommatkin kauppakassit ja varusteet mökille. Veneen pulpettiratkaisu on tilava ja suojaa hyvin matkustajia. Veneessä on itsetyhjentyvä avotila, jonka 50 mm halkaisijaltaan oleva putki takaa veneen tehokkaan tyhjentymisen. Takapenkin säilytystilasta löytyy paikat kahdelle polttoainekanisterille ja keulan säilytystilasta muille veneilyvarusteille. Veneen vakiovarusteisiin kuuluu Raymarine Axiom 9RV -karttaplotteri CPT-S -kaikuanturilla, väliovi sekä comfort-istuimet. Keveytensä ansiosta vene on kuljetettavissa jarruttomalla venetrailerilla ja B-ajokortilla. 

Silver-veneillä on kolme erilaista mallissarjaa, täysin alumiininen X-sarja, alumiinista ja lasikuidusta valmistettu Y-sarja (AluFibre™), johon uusi Beaver BR kuuluu sekä täysin lasikuituinen Z-sarja. Uuden Beaverin runko on rakennettu Silverin alumiiniveneistä tuttua erikoisjäykkää runkorakennetta käyttäen. Alumiinirungon ansiosta voit rantautua luonnonsataman rantakalliolle tai hiekkarannalle ilman, että sinun tarvitsee pelätä kolhuja. Runkoelementit auttavat jakamaan painetta ja runkorasitusta tasaisesti. Ristikkäiset rungon jäykisteet ja poikittaisvahvikkeet tekevät veneestä kiertojäykän ja kestävän. Umpinaiset laitakotelot, jotka on täytetty vettymättömällä polyuretaanivaahdolla, toimivat veneen kellukkeina. Syvän V-pohja ansiosta vene on vakaa ajaa ja terävä keula halkaisee aallot erinomaisesti. 

Kaikki Silverin alumiiniveneet valmistetaan Suomen Ähtärissä ja veneitä valmistava TerhiTec Oy kuuluu Otto Brandt -konserniin.

silverboats.fi

Alkuperäinen artikkeli, liitetiedostot ja korkearesoluutiokuvat

Kuvat

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.silverboats.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje