Tietoa meistä

Lehdistötiedote

Oy Brandt Ab esittelee MP20-moottoripyörämessuilla huippuunsa viilatun superbiken ja sähköisiä ajopelejä

Helsingin Messukeskuksessa nähtävillä mm. uusi Aprilia RSV4 Factory, entistä rivakampi sähkö-Vespa, Niu-sähköskootterit ja Ligier-mopoautot. 

Aprilia RSV4 1100 Factory 

Vuodelle 2020 Aprilia RSV4 1100 Factory uudistuu ja on entistä tehokkaampi ja teknisesti kehittyneempi. Aprilian uutuus-hypersportissa on vuodella 2020 Öhlinsin Smart EC 2.0 semiaktiivinen sähköjousitus ja huikaiseva 217 hv teho. Ulkonäön viimeistelee hiilikuituiset wingletit.

Lue lisää: 
aprilia.fi

Vespa Elettrica 70 km/h

Legendaarinen Vespa tulee vuodelle 2020 myös kevytmoottoripyöräluokkaan täyssähköskootterimallillaan. Vespa Elettrican huippunopeus on 70 km/h ja se noudattaa Vespojen tuttua klassista muotoilua. Elettrica on ladattu täyteen älyä ja modernia teknologiaa. Ympäristöystävällisen modernin ikonin toimintasäteeksi luvataan 100 kilometriä. Vespaa hallitaan mobiilisovelluksella ja siinä on vakiovarusteena peruutusvaihde. Sisäänrakennettu Bluetooth-yhteys tuo näyttävään värimittaristoon muun muassa puhelun tiedot.

Lue lisää: 
vespa.fi

Niu NGT 70 km/h

Sporttisen Niu NGT:n ripeä kiihtyvyys ja sähkömoottorin mahtava vääntö ei jätä vauhdin ystävääkään kylmäksi. Tässä 70 km/h kulkevassa sporttiskootterissa on kaksi korkealaatuista Panasonicin 35 Ah -lithium-akkua ja Boschin valmistama 3 kW moottori. Toimintasädettä on jopa huimat 140 km ja akkujen latausaika on vain 2 x 3 tuntia (3 tuntia/akku). NGT-mallista löytyy helppokäyttöinen vakionopeudensäädin, säädettävä jousitus ja turvalliset CBS-yhdistelmäjarrut, jotka jakavat jarrutusvoiman optimaalisesti etu- ja takajarruille.

Lue lisää: 
niu.fi

Ligier JS50L Sport Ultimate

Ligierin uutuus on urheilullinen lippulaivamalli, jossa vakiona mm. 16’’ Multispoke-vanteet, musta listasarja, Carbon look -sisäverhoilu, Sport-istuimet, rosteriset Sport-polkimet, 6,2" Pioneer-kosketusnäytöllä varustettu multimediasoitin peruutuskameralla ja laadukas Hifi-paketti. Ligier-malliston kaikki autot saa DCI Commonrail-moottorilla, jossa on ryömintäkytkin. DCI-moottorin yhteyteen saa myös ilmastoinnin. Uutuutena vuodelle 2020 Ligier esittelee ensimmäisenä mopoautovalmistajana ohjaustehostimen, joka tuo ohjaukseen tarkkuutta ja käytön helppoutta.

Lue lisää: 
ligier.fi

 

MP 20 Moottoripyörämessut Helsingin Messukeskuksessa 31.1.–2.2.2020

Liitetiedostot

Release (.pdf)

Alkuperäinen artikkeli, liitetiedostot ja korkearesoluutiokuvat

Kuvat

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.brandt.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje