Tietoa meistä

Silver täydentää X-sarjaansa uudella keskipulpettiveneellä

Silver-veneet lanseeraa Helsingin Uivassa venenäyttelyssä täysin uuden Silver Shark CCX -veneen. Shark CCX on Silver-malliston ainoa keskipulpetillinen vene. Keskipulpetti helpottaa veneessä liikkumista ja manöövereitä esimerkiksi kalastus- ja yhteyskäytössä. Vene on X-sarjan muiden veneiden tavoin täysin alumiininen lasikuitu­konsolia lukuun ottamatta ja sen suunnittelussa on otettu huomioon ennen kaikkea kalastusharrastuksen tarpeet ja muunneltavuus. 

Shark CCX:ssä uusi runko edustaa muotoilultaan Silverin uutta linjaa. Rungon rakenne on toteutettu tutulla kylkiponttoonirakenteella, jonka etuina ovat erittäin jäykkä, hiljainen ja kestävä rakenne. Vene on pehmeä ajaa terävässäkin aallokossa ja uuden kölilistan ansiosta se liikkuu kevyesti myös trailerin rullien päällä. Täysin alumiinisella veneellä on turvallista rantautua myös kivikkoisiin luonnonsatamamiin ja se soveltuu hyvin ympärivuotiseen käyttöön.

Veneen leveä ohjauspulpetti korkealla lasisella tuulilasilla antaa hyvän suojan kuljettajalle ja matkustajalle. Siinä on runsaasti tilaa useammallekin karttaplotterille ja lasisen tuulilasin ansiosta vene on mahdollista varustaa tuulilasinpyyhkimellä. Kansiturkki on kestävää kyynelpeltiä ja runsaat alumiinikaiteet ympäri venettä takaavat hyvät kiinnityspaikat vavoille ja takiloille. Lisävarusteena veneeseen on saatavana kattava valikoima kalastustarvikkeita ja muita lisävarusteita.

Vakiovarustus mm.: Raymarine Axiom 9” RVX karttakaikuluotain CPT-S -kaikuanturilla, runsas kaidevarustus, anturiteline liukukiskolla, alumiiniturkki, alumiiniset klaffipenkit perässä 2 kpl, ankkuri- ja köysiboksit edessä ja takana, CE-normin mukainen rakenne ja itsetyhjentyvä avotila, hydrauliohjaus, kokopehmustetut kuppi-istuimet, kuljettajan istuimessa taittuva etuosa, kulkuvalot, murtosilmukka keulatäkillä, polttoainesuodatin, polttoainesäiliö 130 litraa, sammutin, sähköinen automaattinen pilssipumppu, trailerin kiinnityslenkit edessä ja takana, tuulilasi karkaistua lasia, uimaportaat, uimatasot, vesihiihtokaari, integroitu takakeskipenkin selkänoja, virran ulosotto 12 V

Kotimaisia Silver-veneitä on jo 30 vuoden ajan suunniteltu ja valmistettu suurella sydämellä ja tinkimättömällä ammattitaidolla Etelä-
Pohjanmaalaisessa Ähtärin kaupungissa. Silver on ainut veneenmerkki, jonka valikoimaan kuuluu kolme täysin eri valmistusmateriaalin mallistosarjaa; AluFibre, täysalumiini ja täyslasikuitu.

SILVER SHARK CCX

  • Pituus 5,81 m
  • Leveys 2,24 m
  • Kuivapaino 710 kg
  • Moottorisuositus 80–150 hv
  • Veneen hinta vahvistetaan myöhemmin.

Alkuperäinen artikkeli, liitetiedostot ja korkearesoluutiokuvat

Kuvat

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.silverboats.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje