Tietoa meistä

Honda-lumilinko pelaa varmasti kovassakin talvessa

Honda on ollut kautta aikojen Suomen ostetuin lumilinko. Suosion taustalla ovat Hondan ainutlaatuiset ominaisuudet – toimintavarmuus, käytännöllisyys ja huippulaatu.

Viime talvien kova kysyntä aiheutti sen, että Honda-lumilingot hetkittäin jopa loppuivat liikkeistä. Tänä syksynä kauppiaat ovat varautuneet hyvin ja tilanneet maahantuojalta varastoonsa tavaraa reilusti, sillä kun ensimmäiset pyryt alkavat, Honda-linkokauppa tunnetusti kuumenee hetkessä. Honda-myynti on ollut tänä syksynä jo ennen lumien tuloa varsin vilkasta.

Malliston uutuuslingoista mainittakoon Honda HS550, joka on otettu valikoimaan erityisesti pienten pihojen lumiongelmia helpottamaan. Tämä tehokas ja helppokäyttöinen linko on hankintahinnaltaan edullinen, 990 euroa, joten siitä povataan uutta myyntimenestystä. Pienen kokonsa ja keveytensä ansiosta HS550 on näppärästi liikuteltava linko, joka poistaa lumet perusteellisesti naarmuttamatta lumen alla olevaa pintaa. Siksi se sopii käytettäväksi erinomaisen hyvin myös laatoitetuille pihoille ja poluille. Varastossakaan se ei vie tilaa sen enempää kuin tavallinen ruohonleikkuri.

Honda-lumilingot ovat tunnetusti pitkäikäisiä. Honda onkin keskittynyt mallipolitiikassaan ainoastaan laatulinkoihin, jotka kestävät vuosikausia kovassakin käytössä. Kestävyys ja varmatoimisuus ovat Hondan luontaisia ominaisuuksia. Hondassa riittää myös suorituskykyä työskentelemään hankalimmassakin kelissä. Suomeen tuotavassa Honda-lumilinkomallistossa on kaikkiaan 13 eri vaihtoehtoa, joista on valittavissa sopiva malli niin pienelle omakotipihalle kuin isojen alueidenkin lumitöihin.

Honda on maailman suurin moottorien valmistaja, mikä on kaikkien Honda-tuotteiden luotettavuuden perusta. Korkeasta laadusta kertoo muun muassa se, että Honda-lumilingoille annetaan peräti neljän vuoden takuu.

Kun lunta tulee, lingon on toimittava moitteetta. Eikä suinkaan riitä, että silloin selvitään pelkästään kevyestä, tuoreesta pakkaslumesta, vaan lingon on pystyttävä työskentelemään tehokkaasti ja tekemään yhdellä ajolla siistiä jälkeä myös raskaassa, tiiviiksi painuneessa lumessa. Sen on selvittävä myös esimerkiksi kadulla ajaneen lumiauran jättämistä jäisistä valleista. Honda tekee vaivatta selvää ja siistiä jälkeä tällaisissakin olosuhteissa, joissa ihmiset yleensä satuttavat selkänsä yrittäessään lapioida raskasta lunta.

Lähimmän Honda-lumilinkokauppiaasi löydät Jälleenmyynti- ja huolto-sivulta täältä.

Kuvagalleria

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.hondapower.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje