Tietoa meistä

Bike World Oy on päättänyt jälleenmyyntisopimuksensa XO Boats Oy:n kanssa

LEHDISTÖTIEDOTE

Bike World Oy on päättänyt jälleenmyyntisopimuksensa XO Boats Oy:n kanssa

Otto Brandt-konserniin kuuluva Bike World Oy keskittyy jatkossa Boat World brändinsä alla konserniin kuuluvien veneiden, sekä Nimbus-tuoteperheisiin kuuluvien veneiden myyntiin ja markkinointiin 11.02.2021 lähtien.

Konsernin veneisiin kuuluvat Silver- Faster- ja Terhi-veneet sekä Nimbus-ryhmän edustuksiin mm. Nimbus, Alukin sekä Paragon Yachts. Molempien tuoteperheiden osuus on kehittynyt suotuisasti päättyneen kauden aikana ja Boat World haluaakin vahvistaa tulevaisuudessa liiketoimintaa keskittämällä toimintaa harvempien, mutta sitäkin vahvemmin edustettujen venemerkkien osalta. Bike & Boat World on valtakunnallisesti Suomen suurin vapaa-ajantalo ja palvelee asiakkaitaan Helsingissä, Vantaalla, Turussa sekä Tampereella.

Boat World on vuodesta 2013 ollut mukana rakentamassa XO Boats- veneiden tunnettuutta ja kehittämässä myyntiä, jolla markkinaosuutta on vahvistettu erityisesti pääkaupunkiseudulla, sekä saaristomerellä.

 

Boat World haluaa kiittää XO Boats Oy:n henkilökuntaa hyvästä yhteistyöstä ja toivottaa menestystä myös tulevaisuudessa.

 

Erkan Fere

Toimitusjohtaja

020 7757 301

erkan.fere@bikeworld.fi

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.bikeworld.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje