Tietoa meistä

Uusi edustus Bike Worldille: Segway-mönkijät tulee Suomeen!

Segway lanseeraa uuden tuotekategorian: mönkijät!

 

segway_logo

Segway debytoi pelottomasti mönkijämaailmaan, lanseeraten laajan joukon ATV, Side by side ja UTV -ajoneuvoja loppuvuodesta 2020. Mallistolanseerauksen yhteydessä Segway esittelee maailmalle ensimmäiset hybrid-voimalinjalla varustetut mönkijät, joita voi ajaa myös pelkällä sähkömoottorilla. Segway Powersport -tuotteita tuo maahan  yksinoikeudella Oy Brandt Ab. 

Bike World on solminut jälleenmyyntisopimuksen Segway-mönkijöistä ja ensimmäiset mallit ovat nähtävillä Vantaan toimipisteessämme 10.12.2020!
Tervetuloa tutustumaan Segway-mönkijöihin! 

 
Bike World Vantaa 

segway snarler_2

Segway-mönkijät konseptina ensiesiteltiin Euroopassa Milanon Eicma-messuilla vuoden 2019 marraskuussa. 
Sarjavalmisteisten tuotteiden tuotanto on jo käynnissä, ja ensimmäiset ajoneuvot saadaan Suomeen alkuvuodesta 2021.  Mallisto pitää sisällään kattavan valikoiman erilaisia mönkijäajoneuvoja. Snarler ATV-tuoteperhe käsittää perinteiset 
tanko-ohjattavat mönkijät. Fugleman UTV-tuoteperhe pitää sisällään rattiohjattavat lavamönkijät, ja Villain SxS-tuoteperhe  tarkoittaa urheilullisia, rinnakkain istuttavia mönkijöitä. Kaikki Suomen maahantuontiohjelmassa olevat versiot ovat joko 
T3b- tai T1b-traktorimönkijöitä, ja täten tieliikennekelpoisia. Ajoneuvojen suurin sallittu nopeus on 60 km/h. Tieliikenteen  seassa ajo vaatii minimissään 15 vuoden iän ja AM/121- tai T-luokan ajokortin, mönkijätyypistä riippuen.

Kaikkiin tuotteisiin on saatavilla moderneja ja sporttisia värivaihtoehtoja, sekä kattava valikoima tehtaan omia lisävarusteita. Hyvästä vakiovarustetasosta esimerkkinä on led-ajovalot ja kuljettajan puhelinapplikaatio. Applikaation välityksellä on mahdollisuus ohjata ajoneuvon asetuksia, lukita ajoneuvo tai vapauttaa lukitus etänä, sekä katsoa ajoneuvoon liittyvää reaaliaikaista dataa. Kätevä applikaatio näyttää myös kartan välityksellä missä muut Segwayn omistajat ovat liikkeellä, sekä lähettää automaattisesti hätätekstiviestin valittuun puhelinnumeroon mahdollisen tapaturman sattuessa. Tehdas antaa koko mallistolle 2 vuoden takuun. 

Segway-mönkijöiden englanninkielinen ”Fear No Place” slogan kertoo robottiosaamisestaan tunnetun laitevalmistajan rohkeasta aluevaltauksesta polttomoottoriajoneuvojen parissa. Polttomoottorien teknologiaosaaminen ja valmistus tapahtuu Segwayn omissa tehtaissa, kuten myös muu suunnittelu ja valmistus. Tehtaan tuotekehitysosaston filosofiana on  venyttää rajoja joka päivä.

Segway - Fear no place

Jo kahdenkymmen vuoden ajan yritys on tutkinut vaihtoehtoisten voimanlähteiden, akkukäyttöisyyden, tasapainoteknologian, IOV:n ja IOT:n tuomia mahdollisuuksia. Pitkän tutkimustyön lopputuloksena Segway julkaisee nyt markkinoiden ainoan hybrid-voimalinjan osana mönkijämallistoaan. Hybrid-moottoreita tulee olemaan saatavilla kaikissa malliston tuoteperheissä. Hybrid-teknologialla  on monia käytännöllisiä ominaisuuksia, joista yksi konkreettinen piirre on voima. Nimittäin sähkömoottorin tuoma lisäteho  tuplaa ajoneuvon kokonaistehot polttomoottorikilpailijoihin verrattuna. Valmistajan ilmoittamien tietojen mukaan 570 cm3  polttomoottorilla varustetusta hybrid-moottorista saadaan 86 hv maksimiteho ja 96 Nm maksimivääntö, kun taas 1000  cm3 hybrid-moottorista saadaan jopa 181 hv maksimiteho ja 250 Nm maksimivääntö. Toinen kiinnostava ominaisuus on,  että molempia hybrid-moottoreita voi ajaa pelkällä sähkömoottorilla, jolloin kuljettaja säästää polttoainekustannuksissa.  Hybrid-teknologia myös lataa akkuja älykkäästi jarrutusenergian kautta. Tarkentavia lisätietoja hybrid-mallistosta on saatavilla kevään 2021 aikana.

Tasapainolaudoistaan tunnetun Segwayn historia ulottuu aina 90-luvulle saakka. Vuonna 2015 Segway yhdistyi Ninebot 
robottivalmistajan kanssa, ja sittemmin vuonna 2018 perustettiin mönkijöihin keskittyvä tytäryhtiö Segway Powersport. 
Matkan varrella yhtiön investoreiksi on neuvoteltu merkittävä joukko maailman parhaita teknologiaosaajia, kuten yhdysvaltalainen teknologiayhtiö Intel, maailman suurin matkapuhelinoperaattori China Mobile ja maailman neljänneksi  suurin matkapuhelinvalmistaja Xiaomi. Segway-Ninebotin konsernin tuotteita myydään jo yli sadassa maassa, ja sen Euroopan pääkonttorit sijaitsevat sekä Amsterdamissa että Münchenissä. Yhtiön tavoite on liikuttaa lähitulevaisuudessa yli  miljardia maailman kansalaista.

Artikkelin tiedot Oy Brandt Ab:n lehdistötiedotteesta. 
LISÄÄ INFOA MÖNKIJÖISTÄ:  SEGWAY POWERSPORT

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.bikeworld.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje