Tietoa meistä

Lehdistötiedote

Showroom aukeaa maanantaina 15.2.2021

Brandt avaa 15.2. Showroomin Vantaan Porttipuistoon. Uusi Showroom sijaitsee Unikulman kanssa samassa kiinteistössä Vantaan Ikean takana, Kehä 3 tuntumassa. Näyttelytila on auki helmikuun puolestavälistä huhtikuun puoleen väliin joka päivä, pyhäpäiviä lukuun ottamatta. Tila on auki arkisin kello 10-19, lauantaisin 10-17 ja sunnuntaisin 12-16. Showroom löytyy osoitteesta Porttisuontie 13, 01200 Vantaa.

Näyttelytilassa on nähtävillä Faster-, Silver - ja Terhi-veneiden mallistot. Tilassa pääsee siis yhdellä kertaa tutustumaan useamman eri merkin mallistoihin samanaikaisesti. Tilassa lanseerataan uutuudet Silver Puma BRz ja Terhi 480 TC. Nähtävillä on myös Fasterin uudistunut mallisto kokonaisuudessaan, esimerkiksi uudet 525 ja 545 -mallit, sekä Silverin uusi täysin alumiininen keskipulpettivene Shark CCX. 

Faster 525 CC Tämä keskipulpettimalli tekee matkaamisen ja tavarankuljetuksen huolettomaksi. Kookas keskipulpetti suojaa erillisistuimilla istuvien lisäksi tehokkaasti myös takapenkkiläisiä.

Faster 525 SC Jämerä ja kaikkiin keleihin aina lähtövalmis tuplapulpetti-Faster, jonka merikelpoisuutta ja ajo-ominaisuuksia et tapaa monissa isommissakaan veneissä. Veneessä on erinomainen varustelu, suuri kuljetuskapasiteetti ja huippuluokan mukavuus.

Faster 545 CC Sähkötoimisella keularampilla varustettu Faster 545 CC sopii niin monipuoliseksi kuormajuhdaksi kuin kalastukseen tai urheilusukeltajille. Veneessä on kookas keskipulpetti hyvin suojaavalla tuulilasilla, jonka takana kuljettaja ja kanssamatkustaja taittavat matkaa tuulen suojassa.

Faster 545 SC Kahdella pulpetilla ja kiinteällä väliovella varustettu keularampillinen monitaituri, jonka keularamppia pitkin lastaat vaivattomasti myös painavammat kuljetettavat. Kivikkoisille rannoille rantautuminen ei tästä enää helpommaksi muutu. Keularamppimalli soveltuu etenkin monipuoliseksi yhteysveneeksi, saariston urakoitsijoille sekä sukeltajien käyttöön.
Silver Puma BRz Silver Z-sarjan kompakti tehopakkaus Puma BRz on vene niin kesäpäivästä nautiskeluun, eväsretkille kuin vesiurheiluunkin. Tämä tyylikäs bow rider edustaa Z-sarjasta tuttua viimeisteltyä ulkonäköä yhdistettynä erinomaiseen ajamiseen.

Silver Shark CCX Silver-malliston ainoa keskipulpettivene Shark CCX on turvallinen ja kestävä täysin alumiininen tehopakkaus. Shark CCX on muunneltavissa monipuolisesti eri käyttöön. Täysin alumiinisen runkonsa ansiosta, venettä voi käyttää, vaikka ympäri vuoden.

Terhi 480 TC Tyylikäs ja näppärä kauden 2021 uutuus Terhi 480 TC on kahdella pulpetilla varustettu turvallinen kulkupeli moneen käyttöön.

Paikalla on asiantunteva henkilökunta auttamassa sopivimman veneen löytämisessä. Ohjaamme kuluttajan asuin- tai mökkipaikkakuntansa mukaan lähimmälle kauppiaalle.

Liitetiedostot

Release (.pdf)

Alkuperäinen artikkeli, liitetiedostot ja korkearesoluutiokuvat

Kuvat

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.hondamarine.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje