Tietoa meistä

Lehdistötiedote

Bike World ja CFMoto ovat solmineet yhteistyösopimuksen

Bike Worldin uusi tuotemerkki: CFMoto - maailman nopeimmin kasvava ATV-merkki yli 30 vuoden kokemuksella moottoriajoneuvoista

 

Suomen suurin vapaa-ajanlaitteiden myyjä, Bike World Oy, ottaa CFMoton ATV:t sekä SxS:t valikoimiinsa pääkaupunkiseudulla, Turussa sekä Tampereella ja tarjoaa näille huolto- sekä varaosapalvelut marraskuusta 2021 eteenpäin. 

”Näemme että CFMoto tukee Bike & Boat World:in olemassa olevaa tuotetarjontaa 400 – 1 000-kuutioisilla ATV-, UTV- ja SxS-malleillaan, vahvistaen entisestään mönkijäsegmenttiä, johon kuuluvat aikaisemmasta Segway sekä Honda 4x4. Kokonaismarkkina on kasvanut voimakkaasti viimeisten vuosien aikana ja

CF Moton ollessa markkinajohtaja Euroopassa 25 %:n markkinaosuudellaan, näemme että kasvuvauhti kiihtyy entisestään myös Suomessa”, uskoo Bike World Oy:n toimitusjohtaja Erkan Fere.

 

”Bike World myymälät edustavat Suomen vapaa-ajan konekaupassa kirkkainta kärkeä.

Meille myymälöihin mukaan pääseminen CFMoto merkillä luo vahvan pohjan myynnin kehittymiselle Uudenmaan, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueilla. Odotamme innolla yhteistyön käynnistymistä.CFMoto on Euroonpan myydyin ATV merkki joten uskomme sen istuvan hyvin Bike World myymälöiden valikoimaan” 
kommentoi yhteistyöstä Janne Pesonen,  ATV FINLAND


CFMoto on maailman nopeimmin kasvava ATV-merkki yli 30 vuoden kokemuksella moottoriajoneuvoista.

 

Ensimmäiset laitteet saapuvat myymälöihin syystalvella. Bike World Oy myy, huoltaa ja varustelee marraskuusta alkaen CFMotot myymälöistään Vantaalta, Turusta sekä Tampereelta - sekä myy ja toimittaa varaosia ja varusteita myös verkkokaupastaan. 


 

Alkuperäinen artikkeli, liitetiedostot ja korkearesoluutiokuvat

Kuvat

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.bikeworld.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje