Tietoa meistä

Terhi 40 vuotta

Tasavallan presidentti Urho Kekkonen käynnisti helmikuussa 1972 käyttöön Pohjoismaiden suurimman pienvenetehtaan pienessä kalastuspitäjässä Rymättylässä. Kaksi vuotta myöhemmin 10 000:s vene valmistettin uudella tehtaalla. Löytyi uskallusta ensimmäisenä eurooppalaisena venevalmistajana investoida uuteen valmistusteknologian, ABSmuoviin (akryyli, butadieni, styreeni) joka oli säänkestävä, lujaa, sitkeä, särkymätön ja helppohoitoinen.
Vuonna 2005 Terhin omistajaksi tuli Otto Brandt-konserni, jolla oli yli sadan vuoden historia vapaa-ajan kulkuneuvoista sekä kokemusta myös venevalmistuksesta ja maahantuonnista.
Helmikuussa vuonna 2012, 40 vuotta myöhemmin on aihetta juhlia Terhin 40 vuotta kestänyttä historiaa. Terhi porskuttaa edelleen määriltään pohjoismaiden suurimpana venevalmistajana ja ainoana eurooppalaisena ABS-veneiden valmistajana samoja alkupäivien periaatteita noudattaen. Markkinat, teknologiat, käyttötarpeet ja maut ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta Terhi pysyy aina pinnalla.

Juhlavuoden kunniaksi jokainen Terhi-vene varustetaan Terhi-kalapakilla.
 

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.terhi.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje