Tietoa meistä

Uusi Terhi 400 - Mutkaton koko perheen monikäyttövene

Uusi Terhi 400 – mutkaton koko perheen monikäyttövene

Kappalemäärissä Euroopan suurin venevalmistaja Terhi esittelee kaudella 2012 uuden nelimetrisen avoveneensä, jonka nimi on Terhi 400.

Uutuudessa on Terhin tuttuun tapaa uppoamaton ja iskukestävä ABS-kaksikuorirakenne. Tämä koko perheen monipuoliseksi ja turvalliseksi yleiskäyttö- ja mökkiveneeksi tarkoitettu malli on tehty kestämään arkista käyttöä ja kulutusta. Siitä onkin sanan varsinaisessa merkityksessä venettä isältä pojalle.

Terhi 400 on kevyesti kulkeva ja hiljainen vene, joka nousee liukuun käytännössä ilman kynnystä, moottorisuositus on 5-8 hevosvoimaa. Keulan muoto leikkaa hyvin aaltoa ja pakottaa veden roiskeet sivuille pitäen matkustajat kuivina. Vene on myös erittäin suuntavakaa ja sen soutuominaisuudet ovat paremmat kuin mihin on yleensä totuttu liukuvissa veneissä.

Tämä monipuolinen uutuusvene sopii kaikenikäisille ja on turvallisuutensa ja helpon hallittavuutensa ansiosta erinomainen malli perheen nuorison ensimmäiseksi veneeksi, jolla harjoitella kipparin taitoja. Sen saa myös kätevästi vedetyksi maihin huviajelun tai kalareissun päätteeksi.

Terhi 400 on edullinen hankkia ja taloudellinen ylläpitää. Lisävarustevalikoimaan kuuluu mm. kaiteet ja knaapit.

Tekniset tiedot:

  • Pituus          401 cm
  • Leveys          150 cm
  • Paino          125 kg
  • Henkilömäärä         4
  • Moottorisuositus       5 – 8 hv

Lisätietoja: Kim Varjo, puh. 0207 510 252, sähköposti: kim.varjo@terhitec.fi

TerhiTec Oy, Huhdantie 6, 21140 Rymättylä

Lataa tästä koko tiedote.

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.terhi.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje