Tietoa meistä

Oy Brandt Ab:lle uusi kauppias

Joensuussa sijaitseva pitkän linjan vapaa-ajan konekauppa, Naumanen Motors Oy, on tehnyt jälleenmyyntisopimuksen kaikista Brandtin maahantuomista tuoteryhmistä. Laaja yhteistyösopimus kattaa veneet, perämoottorit, mopot, mönkijät, moottoripyörät, skootterit
sekä pien- ja puutarhakoneet.

Brandt - Tuotteet (Naumanen Motors Oy)

Naumasella on yli 60 vuoden vankka kokemus konekaupasta Savo-Karjalan alueella. Naumanen Oy -konsernin vapaa-ajan ajoneuvoliiketoiminta toimii tytäryhtiö Naumanen Motors Oy:n alla, jonka toimitusjohtaja on Lauri Liinakoski. Vapaa-ajankoneidenliiketoimintaan erikoistuneet myymälät löytyvät sekä Kuopiosta että Joensuusta. Molemmilla paikkakunnilla toimitaan jatkossa Motor Naumanen -kauppanimellä. Naumanen Oy:n kauppias Matti Naumanen kertoo, että vapaa-ajankonekauppa on tärkeä osa koko konsernin liiketoimintaa: 

”Koronan myötä kotimaassa vietetty vapaa-aika on lisääntynyt merkittävästi, ja sen myötä vaatimustaso tuotteita ja palveluita kohtaan on kasvanut. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme kaikki vapaa-aikaan tarvittavat parhaat ajoneuvot ja koneet, sekä niihin liittyvät palvelut, helposti yhden katon alta. Siksi koen tärkeäksi, että loistavana asiakaspalvelun lisäksi meillä on myös hyvä yhteistyö tavarantoimittajiin.”

Uusi yhteistyösopimus pitää sisällään seuraavat tuotemerkit:

  • Honda-perämoottorit, -mönkijät, -moottoripyörät, -skootterit, -mopot, -puutarhakoneet sekä -pienkoneet
  • Silver-, Faster- ja Terhi-veneet
  • Torqeedo-sähköperämoottorit
  • Cramer-akkukäyttöiset puutarhakoneet
  • Niu-sähköskootterit
  • Europower-generaattorit
  • Huolto- ja jälkimarkkinointipalvelut

Yhteistyön myötä Motor Naumanen tulee kasvattamaan perinteisen laajan polttomoottorivalikoiman rinnalle myös lisää modernin teknologian tuotteita, kuten robotti- ja akkupuutarhakoneita, sähkömopoja, sähköskoottereita, sähköperämoottoreita. Ympäristöasiat ja vastuullisuus ovat osa yrityksen arvoja. Motor Naumasen Joensuun myymälä palvelee kaikkia asiakkaita osoitteessa Kaltimontie 4, sekä verkossa: www.motornaumanen.fi.

Brandt-tukku on osa 115 vuotta vanhaa Otto Brandt -konsernia. Yritys toimii laajasti erilaisten vapaa-ajan ajoneuvojen maahantuojana, ja omaa yli 300 kauppiasta ympäri Eurooppaa. Toimitusjohtaja Antti Rapon mukaan menestyksen salaisuus piilee kauppiasyhteistyössä sekä tuotevalikoimassa: ”Olemme iäkäs perheyritys, jonka ytimessä ovat pitkät kauppiassuhteet ja laaja portfolio haluttuja brändituotteita. Kuitenkin on yksi asia ylitse muiden, joka varmistaa jakelukanavan tulevaisuuden. Se on haluttu tuote. Koska parhaan markkinatuntemuksen voi saada vain hyvän ja syvän kauppiasyhteistyön kautta, on kokenut Motor Naumanen henkilökuntineen kaivattu yhteistyö Joensuun talousalueella.”

Naumanen Motors Oy liiketila

Lisätietoa antavat:

Antti Rapo
Toimitusjohtaja, Oy Brandt Ab
antti.rapo(a)brandt.fi
040 159 2456

Lauri Liinakoski
Toimitusjohtaja, Naumanen Motors Oy
lauri.liinakoski(a)naumanen.fi
040 507 5744

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.brandt.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje