Tietoa meistä

Terhi 400 C - UUTUUS

Terhi 400 C – kansansuosikin pulpettiversio

Viime keväänä esitelty monikäyttövene Terhi 400 nousi heti ensimmäisellä myyntikaudellaan todelliseksi kansansuosikiksi. Nyt tämä myyntimenestys saa rinnalleen pulpettiversion, joka laajentaa Terhi-mallistoa entisestään.

Mukavaa menoa pienellä moottoriteholla

Terhi 400 -mallin tapaan uusi C-malli on kevyesti liukuva ja ääneltään hiljainen vene, joka nousee liukuun käytännössä ilman kynnystä. Keulan muoto leikkaa hyvin aaltoa ja pakottaa veden roiskeet sivuille pitäen matkustajat kuivina vauhdikkaassakin menossa. Moottoritehoksi riittää 8-10 hevosvoimaa, jolla veneen kaikki ominaisuudet tulevat parhaiten esiin. Veneeseen sopii lyhytrikinen moottori, jolloin halutessaan voi hyödyntää olemassa olevaa moottoria myös uuteen veneeseen.

Kevyt, kestävä ja uppoamaton

Tämä koko perheen monipuoliseksi ja turvalliseksi yleiskäyttö- ja mökkiveneeksi tarkoitettu malli on tehty kestämään arkista käyttöä ja kulutusta. Siinä on Terhille tuttuun tapaan uppoamaton ja iskukestävä ABS-kaksikuorirakenne. Venettä on helppo käyttää ja kevyt käsitellä, ja myös trailerikuljetus sujuu vaivatta. Edullinen hankintahinta, minimaaliset  käyttökustannukset ja kestävyys tekevät siitä todella kokonaistaloudellisen hankinnan.

Turvallinen koko perheen käyttövene

Pulpettimallin myötä Terhi 400 -valikoimassa on nyt kaksi vaihtoehtoa ja entistä enemmän monipuolisuutta. Molemmat mallit sopivat kaikenikäisille ja ovat turvallisuutensa ja helpon hallittavuutensa ansiosta mainioita valintoja esimerkiksi perheen nuorison ensimmäiseksi veneeksi, jolla harjoitella kipparin taitoja. Molemmat saa myös kätevästi vedetyksi maihin huviajelun tai kalareissun päätteeksi.
Katso lisää täältä. 

 

TEKNISET TIEDOT  
Pituus 401 cm                          
Leveys 150 cm
Paino 130 kg
Henkilömäärä 4
Moottorisuositus 6-10 hv

Kuvagalleria

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.terhi.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje