Tietoa meistä

Polaris Ranger Diesel - TM-testivoittaja Bike Worldistä!

Tekniikan Maailma vertaili uusimmassa numerossaan (8/2013) monikäyttöiset lavamönkijät. Vertailussa painotettiin mönkijöiden hyötykäyttöä, ja sen voitti ylivoimaisesti viidellä tähdellä Polaris Ranger Diesel. 

Ote Rangerin loppuarvostelusta: ”Diesel Ranger voittaa vertailun ylivoimaisesti parhaimmalla kokonaisuudella. Se on lavamönkijä niin ammattilaisille kuin vaativille harrastajille”. 

Lue koko vertailu Tekniikan Maailma -lehdestä (8/2013).

Tutustu Polaris Ranger -mallistoon täällä.


Polaris Ranger - turvallisesti, mukavasti ja tilavasti

Polariksen Ranger-mallit (maastomallit, traktorimallit* ja tieliikennemallit) ovat turvallisesti kaksipaikkaisia. Kaikissa on hyväksytyt turvakaaret, turvavyöt ja turvaverkot. Valikoimassa on kahden-, kolmen- ja jopa kuuden istuttavia malleja, joissa kaikissa sekä kuljettaja että matkustajat istuvat tilavasti ja mukavasti. 

Monipuoliset käyttömahdollisuudet

Rangeriin nouseminen on helppoa ja vaivatonta. Suuri etu on myös se, että niiden sadepäivien käyttöaikaa voidaan helposti lisätä asentamalla esimerkiksi katto ja tuulilasi. Saatavana on myös kokonaisia hyttejä lämmityslaitteineen. Lisäksi Rangerit tarjoavat tavallista enemmän tehoa kuljetuksiin, sillä niiden kippilavalle voidaan lastata jopa 227-455 kg tavara mallista riippuen. Ranger on myös lähes yhtä ketterä kuin tavalliset mönkijät, sillä esimerkiksi Ranger 400 HO on vain 22 cm leveämpi, ja siinä on ainutlaatuinen Turf-vetoalue, jolla veto voidaan kytkeä vain yhdelle takapyörälle. Näin kääntösäde pienenee reilusti, ja renkaiden aiheuttamat jäljet maastoon vähenevät.

     

Traktorimallilla myös yleisille teille

Rangerin traktorimallilla saa ajaa laillisesti myös yleisellä tiellä, tehdä esimerkiksi lumityöt ja kuljettaa reilun kokoista peräkärryä. Vaatimuksena on vain 15 vuoden ikä ja vaivattomasti hankittava T-ajokortti (myös B-ajokortti oikeuttaa traktorimönkijällä ajamiseen tiellä). Lisäksi traktorimönkijän käyttökustannukset ovat alhaiset (edulliset vakuutusmaksut, ei katsastusvaivaa/maksuja), ja yrityksillä on mahdollisuus saada investoinnista merkittäviä veroetuja.

Mihin tarvitset traktorimönkijää?

  • Kiinteistöjen huoltotyöt: tavarankuljetus, siirtyminen ym.
  • Lumityöt: pihat, parkkipaikat, mökkitiet, kiinteistöalueet ym.
  • Metsätyöt: harvennus, tuulikaadot, polttopuut ym.
  • Maa- ja karjatilat: ruokinta, huolto, korjaus, kuljetus
  • Metsästys, marjastus, sienestys
  • Matkat: kauppaan, harrastuksiin, kouluun, kavereiden luo
  • Vapaa-aika: kesämökit, puutarhat, safarit, tutkimusmatkat luontoon
  • Ja paljon muuhun

Lisävarusteita on tarjolla paljon:

puskulevysarjat (eri kokoisia ja mallisia), hiekoittajat, peräkärryt, tukkikärryt, tukkikärryt hydraulisin nostimin, tielanat, talvipaketit (tuulilasit, lämmittäjät), tavarankuljetuslaatikot, ruohonleikkurit, lumilingot, telasarjat syville lumialueille, sähkövinssit, lisävalot/työvalot ym.

Ranger-mallisto alk. Ranger 400 HO (455 cm3) 4x4 - TARJOUS 9.990,- 

Tutustu Polaris Ranger -mallistoon täällä.

* Traktorimallit saatavana vain kaksipaikkaisena.

     

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.bikeworld.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje