Tietoa meistä

Bike World aloittaa venemyynnin Tampereella 24.5.2013

KUN VAIHDAT VAPAALLE - VAIHDA BIKE WORLDISSA

Yli 100-vuotiaaseen monialayhtymään Otto Brandtiin kuuluva Bike World Oy aloittaa venemyynnin Tampereen myymälässä. Tämä tarjoaa kuluttajille ainutlaatuisen mahdollisuuden vaihtaa laitteesta ja harrastuksesta toiseen, sillä liikkeeseen voi tarjota vaihdossa toimivaa moottoripyörää, mopoa, mopoautoa, moottorikelkkaa, maasto- ja traktorimönkijää – ja nyt myös veneitä ja perämoottoreita.

Myymälän tarjotaan kuuluvat siten kotimaiset Silver-, Terhi-, AMT-, SeaStar- ja Faster-veneet, Honda-powertuotteet sekä Honda-perämoottorit. Näihin kaikkiin saa myös varusteita ja tarvikkeita. Myös huolto- ja korjaamotoiminta kuuluu palveluvalikoimaan, poislukien perämoottorit. Bike World Tampere muutti viime vuonna uusiin tiloihin Sarankulmaan, ohitustien kupeeseen, osoitteeseen Keskuojankatu 14.

Silver- ja Terhi-ja SeaStar-veneet valmistaa konsernin tytäryhtiö TerhiTec Oy. Silver-veneiden menestys ja laatu perustuu pitkään kokemukseen. Jäykkä merialumiinirunko yhdistettynä lasikuituun tarjoaa ylellisen ja helppohoitoisen kokonaisuuden sekä hiljaista ja pehmeää kulkua. Silver-venepaketit myydään Honda-perämoottoreilla, jolloin niillä on viiden vuoden takuu. Silverin mallisto on laaja, pienestä 4,5-metrin Beaver-mallista aina 7,3-metrin Condoriin asti. Yli 200 000 valmistettua Terhi-venettä 40-vuoden aikana ovat tehneet Terhistä suomalaisille soutuveneen synonyymin. Uutuusmalli Terhi 400 on Suomen eniten myyty moottorivene.

Siteeraukset:

Veneet ovat luonteva osa konsernimme liiketoimintaa ja muuton myötä saamamme lisätilat mahdollistivat myös venemyynnin aloittamisen. Myös ihmisten vapaa-ajankäyttö on selvästi monipuolistunut ja haluammekin tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisen mahdollisuuden vaihtaa harrastuksesta toiseen erilaisten motorisoitujen vapaa-ajan laitteidemme avulla”, kertoo Bike Worldin toimitusjohtaja Mika Kouki.

Olemme hyvin innostuneita yhteistyöstä, sillä se yhdistää konsernimme yrityksiä ja varmistaa näin meille tärkeän alueen myyntiä. Bike Worldin henkilökunta on alansa parhaita ja he onnistuvat erinomaisesti veneidenkin myynnissä”, kertoo TerhiTecin toimitusjohtaja Jarmo Sundin.

Lisätietoja

Myymäläpäällikkö

Timo Salo

020 7757 361, timo.salo@bikeworld.fi

Bike World Tampere

  www.amtboats.fi   www.terhi.fi   www.seastar.fi   www.faster.fi   www.silverboats.fi   www.hondamarine.fi   www.torqeedo.fi

BW Tampere venelogot

Kuvagalleria

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.bikeworld.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje