Tietoa meistä

Huippu-uutuudet Honda BF80 & BF100 VENE14BÅT-messuilla 8.-16.2.2014

Helsingin Messukeskuksessa järjestettävän VENE 14-näyttelyn osastolla 6F59 on nähtävillä uutuusmallien lisäksi koko Honda-perämottorien mallisto. Messut ovat avoinna joka päivä 10-18, ke 12.2. klo 10-20. 

Hondan perämoottorimalliston uutuudet 80- ja 100-hevosvoimaiset uutuudet täyttävät tiukimmat ympäristövaatimukset, tarjoten kokoluokassaan uuden tasoista suorituskykyä ja Hondan kuuluisaa teknistä osaamista. Vahvasta suorituskyvystä huolimatta kevyet uutuusmoottorit ovat ennennäkemättömän taloudellisia ja niiden kompakti rakenne mahdollistaa niiden käyttämisen mitä erilaisimmissa veneissä. Uutuudet ovat täynnä alansa edistyksellisintä Honda-tekniikkaa:

BLAST™ (Boosted Low Speed Torque)

Honda Marinen kehittämällä järjestelmällä saadaan paras mahdollinen vääntö alakierroksille, muuttamalla sytytyksen ennakkoa ja ilma/polttoaineseosta. Tästä on erityistä hyötyä suuremmilla kuormilla tai raskaammilla liikkeelle lähdettäessä – vene nousee liukuun tehokkaasti ja nopeasti. Patentoitu tekniikka on yksi Honda-perämoottoreiden tunnuspiirteistä.

ECOmo ™ (Economy Controlled Motor)

Hondan oma laihaseostekniikka tunnustelee ja säätää ilma/polttoaine –seosta ajon aikana , optimoiden niin suorituskyvyn kuin maksimaalisen taloudellisuuden. Tämä ominaisuus yhdessä Hondan PGM-Fi™ polttoaineen suihkutuksen kanssa takaa parhaan polttoainetaloudellisuuden ja vähäiset päästöt.

VTEC ™ (Variable Valve Timing and Lift Electronic Control)

Uusi BF100 hyödyntää Hondan kuuluisaa VTEC-venttiilinohjausjärjestelmää, jossa venttiilien ajoitusta muutetaan parhaan ja tasaisen suorituskyvyn aikaansaamiseksi.

Uudet BF80- ja BF100-perämoottorit sisältävät monia hyödyllisiä ominaisuuksia

Uistelunopeuden säädin mahdollistaa tarkan nopeudensäädön matalilla nopeuksilla, 50 rpm hyppäyksin. Erinomainen ominaisuus uistelijoille ja hitaissa ajotilanteissa. Molemmat uutuusmoottorit ovat täysin yhteensopivia NMEA2000 -järjestelmän ja -laitteiden kanssa. NMEA2000-yhteensopivia elektronisia laitteita tai Hondan digitaalisia uutuusmittareita käytettäessä saadaan reaaliajassa digitaalisena mm. oleelliset moottorin valvontatiedot, kuten kierrosluku, trimmikulma, määräaikaishuollon muistutus, moottorin lämpötila, akun lataustila, öljynpaine, jne. Hondan digitaalimittareissa on myös ”Eco-valo”, mikä ilmaisee, milloin moottori työskentelee taloudellisimmillaan ECOmo / learn burn -laihaseostilassa.

Honda-perämoottorit – 50 vuotta innovaatioita ja ympäristötietoisuutta

Uusien mallien saattelemana Honda juhlistaa 50 vuoden taivaltaan innovatiivisten ja ympäristölähtöisten perämoottoreiden valmistajana. Honda on toiminut edelläkävijänä nelitahtitekniikan kehittäjänä siitä asti kun se esitteli ensimmäisen nelitahtisen GB30-perämoottorinsa vuonna 1964, noudattaen perustajansa Soichiro Hondan filosofiaa: ”vedessä käytettävien laitteiden ei pidä saastuttaa vettä”.

Hondan johtava perämoottorimallisto BF2.3-BF250 täyttää kaikki Euroopan RCD ympäristövaatimukset, jotka ovat ankarimmat maailmassa. Hondan edistyksellinen teknologia ja uutuusmoottorit kuvastavat valmistajan jatkuvaa sitoutumista ympäristövaatimuksiin.

Honda BF80- ja BF100-perämoottorit ovat saatavissa jälleenmyyntiverkoston kautta Euroopassa vuoden 2014 alusta alkaen. Hondan juhlavuoden 2014 kampanjahinnat uutuus-malleille ovat:

BF80 LRTU:           sh. 12 490 €                10 490 €

BF100 LRTU:         sh. 13 490 €                 11 490 €

Lisätietoja:

www.hondamarine.fi

                                   

Kuvagalleria

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.hondamarine.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje