Tietoa meistä

TerhiTec Oy ja Sulkavan Suursoudut yhteistyöhön

Terhi-veneet ja Sulkavan Suursoudut yhteistyöhön

TerhiTec Oy, Sulkavan Suursoudut ja Linnankone Oy ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen. Hankkeen tarkoituksena on mahdollistaa veneettömien soutajien osallistuminen Suomen suurimpaan soututapahtumaan sekä lisätä suomalaisten veneilijöiden kiinnostusta myös perinteiseen soutamiseen veneilyn muotona. TerhiTec Oy tuo tapahtumaan 10 kappaletta Terhi Saiman-soutuveneitä, joissa kussakin voi soutaa 3 henkilöä. Paikat näihin veneisiin eli TERHI Saiman Soutuun varataan paikallisen venekauppiaan, Linnankone Oy:n kautta. Samalla sopimuksella TerhiTec Oy:stä tulee Sulkavan Suursoutujen pääyhteistyökumppani vuosille 2014-2015.

 

Koko kansan tapahtuma

Timo Ikonen, savonlinnalaisen Linnankone Oy:n toimitusjohtaja iloitsee mahdollisuudesta olla mukana esittelemässä Suomen suosituinta soutuvenettä Suomen suurimmassa soututapahtumassa:

”Sulkavan Suursoudut on yksi lähiseudun suurimpia kesätapahtumia. On hienoa, että vuodesta toiseen tapahtuma kerää tuhatpäisen harrastajajoukon sekä yleisön. Sulkavan soudut on kehittynyt aikojen saatossa todella kuuluisaksi tapahtumaksi laajalla alueella ja luo hyvät puitteet myös paikalliselle kauppiaalle esitellä tuotteitaan.”

 

Mukaan myös modernilla veneellä

Sulkavan Suursoutujen perusidea on soutaminen erikokoisilla puuveneillä, mutta myös muunlaiset veneet ovat sydämellisesti tervetulleita, sanoo Erkki Kauppinen, Sulkavan Suursoutujen järjestäjä. Sarjoihin voivat osallistua mm. kanootit, kajakit ja kaikenlaiset erikoisveneet – eksoottisemmatkin versiot kelpaavat mukaan. Esimerkiksi jo vuosikausien ajan Tampereen yliopiston teekkarit ovat osallistuneet 70 kilometrin mittaiseen retkisoutuun saunalautallaan, kertoo Kauppinen. Kauppinen, jonka käyntikortissakin lukee ”Sulkavan Suursoutujen piäsoutaja” on ylpeä voidessaan kehittää tapahtumaa ajan hengessä: ”TerhiTecin kanssa avattavalla yhteistyöllä ja TERHI Saiman Soudulla tarjoamme mahdollisuuden osallistua perjantaina 11.7.2014 järjestettävälle 4 kilometrin matkalle nykyaikaisella kolmen hengen veneellä. Teemme siis jälleen uudenlaisen aluevaltauksen maailman suurimman ja perinteisimmän soututapahtuman yhteyteen”. 47. Sulkavan Suursoudut järjestetään 10.-13.7.2014.

 

Soutaminen on terveellinen liikuntamuoto

Suomalaisten mökkirantojen suosikki, Terhi –veneet, haluaa olla mukana edistämässä tapahtumaa, jossa liikunta ja yhdessäolo korostuvat, kertoo Jarmo Sundin, TerhiTec Oy:n toimitusjohtaja. Kun tällainen mahdollisuus osallistua tuli, siihen oli välittömästi tartuttava. Haluamme näyttää kuinka hyvä ja tehokas liikuntamuoto soutaminen on aivan tavallisillakin veneillä, hän jatkaa. Tästä tulee hauska tapahtuma yhdessä Sulkavan Suursoutujen kanssa, Sundin päättää.

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.terhi.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje