Tietoa meistä

Polaris Sportsman 570 EFI EPS Forest 4x4 on Suomen paras mönkijä!

Suomalainen mönkijöistä kertova 4x4 Maailma -lehti testasi uusimmassa 1/2014-lehdessään uutta Polaris Sportsman 570 EFI EPS Forest 4x4-mallia. Jo 17-vuoden ajan Polaris Sportsman 500 on voittanut lukemattomia testejä ja se on ollut markkinoiden myydyimpiä malleja syntymästään lähtien. Sen seuraaja Sportsman 570 näyttää jatkavan samoilla raiteilla. Uutuusmallin T3-versio uudistuksineen oli alan toimittajien syynissä, tässä makupaloja.

Uusi Sportsman tavoittaa sen mönkijän syvimmän olemuksen – Just for fun

Uuden Polariksen kerrotaan jaksavan vetämään kuormia, ryömimään hitaasti, sekä nielevän maaston epätasaisuudet mallikkaasti ja ulottuvasti pehmeän ja miellyttävän alustansa ansiosta. Nelivedosta mainitaan mm: "Nelivedon kytkentä on varsin nopea ja kytkeytymistä ei käytännössä huomaa ajon aikana.” Itse ajamista kuvailtiin seuraavasti: "Optiona saatava ohjaustehostin on mainio lisävaruste mukavuutta ja helppoutta arvostavalle. Ja vielä kun Polariksella on markkinoiden paras ohjaustehostin, niin Polariksen 318 kg elopaino on vaivaton yhdistelmä.” ja "Ajaminen oli kerta kaikkiaan helppoa ja vaivatonta ja laihdutuskuuri tuntuu sarvissa.”

Askolassa suoritetut koeajot jättivät toimittajaryhmälle erittäin hyvän kuvan. Mönkijä on varteenotettava malli maatilan työkäyttöön T3-mallina, sekä maastomallina mökille tai tosiharrastajalle kyvykkääksi etenijäksi.

Lisätietoja POLARIS SPORTSMAN 570 EFI EPS FOREST 4x4 mallista

Kuvagalleria

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.bikeworld.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje