Tietoa meistä

UIVA 2014 -venenäyttely 21.-24.8.2014

 

Helsingin uiva venenäyttely Lauttasaaressa HSK:n kerhosatamassa 21.-24.8.2014 esittelee jälleen satoja veneitä, veneilyyn liittyviä tarvikkeita sekä palveluja. Esillä on monia mielenkiintoisia uutuuksia. E-laiturilta löytyvät edustettuina Otto Brandt –konsernin veneet Silver, Faster, Terhi ja Sea Star, sekä Bike & Boat World’n edustamat XO-veneet. Lisäksi löydät maaosastoltamme Honda- ja Torqeedo-perämoottorit ja Yanmar-merimoottorit. Jos olet hankkimassa itsellesi tai perheellesi uutta venettä ensi kesäksi, on elokuussa järjestettävä Uiva 2014 Flytande -näyttely sitä varten erinomainen kauppapaikka. 

Vuoden 2014 näyttelyssä on mukana yhteensä lähes 20 purjevenettä, n. 220 moottori- ja pienvenettä ja varusteita ja tarvikkeita esitellään yli 80 maaosastolla. Yhteensä näytteilleasettajia on 111.

Näyttelyssä ovat mukana kaikki suurimmat venevalmistajat ja maahantuojat uusimpine malleineen. Syksy on oikea aika tilata uusi vene, jos sen mielii seuraavaksi kesäksi käyttöönsä saada. Veneen syys- ja kevätkunnostusta varten kannattaa myös tulla tekemään hankintoja, mukana ovat kaikki merkittävät alan liikkeet.

Aukioloajat
Torstaina 21.8. ja perjantaina 22.8. klo 12.00-20.00
Lauantaina 23.8. ja sunnuntaina 24.8. klo 10.00-18.00

Pääsyliput
Aikuiset 13 EUR
Lapset 7-15 v 4 EUR
Lapset alle 7 v vanhempien seurassa ilmaiseksi.

Myös koirat ovat tervetulleita näyttelyyn, mutta pidäthän koirasi kytkettynä.

Lastenvaunujen vieminen näyttelylaitureille on kielletty. Vaunuille on alueella oma vartioitu parkki. Näyttelyyn ei valitettavasti voi tulla omalla veneellä, sillä kaikki venepaikat on varattu näyttelylle.

HSK:n talvisäilytysalueella näyttelyn eteläpuolella on parkkialue, jossa pysäköinti maksaa 5 euroa (hinta vahvistetaan myöhemmin). Pysäköinnistä vastaa Vikingarna-meripartiolippukunta.

Näyttelypaikka:
HSK ry
Vattuniemen puistotie 1
00210 Helsinki

Helsingin uivan venenäyttelyn järjestäjä:
Venealan Keskusliitto Finnboat ry

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.hondamarine.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje