2021

VARAOSAMYYJÄ HELSINKIIN

vesi

Intohimo alaan on ehdoton välttämättömyys, kokemus lasketaan eduksesi. 

Toimit osana myyntitiimiämme vastaten omalta osaltasi laadukkaasta ja sujuvasta myynnistä sekä asiakkuuksien hoidosta. Olet kiinnostunut asiakkaista ja haluat ymmärtää, miten voisimme yhä paremmin palvella asiakkaitamme ja tukea tuotteillamme ja palveluillamme heidän vapaa-aikaansa. Haluat aina jättää asiakkaaseen positiivisen kuvan ja löydät ratkaisut ongelmatilanteissa. 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa (ruotsi iso plussa) sekä kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Toimistosovellusten osaaminen sekä kokemus sähköisistä toiminnanohjausjärjestelmistä katsotaan eduksi. Odotamme sinulta myös itsenäistä ja toimeen tarttuvaa työotetta.

Tiedämme että hyvän varaosamyyjän löytäminen on lottovoitto ja siksi oikean henkilön löydyttyä lupaamme puolestamme pitää myyjästä hyvää huolta! Pyydämme paljon, lupaamme kuten rennolla tavalla kunnianhimoisen ja kehittyvän työympäristön, jossa voit kehittää itseäsi ammatillisesti.

Lauttasaaren toimipisteessä toimii venemyynnin lisäksi palvelu-, huolto- ja varaosamyynti.

Boat World edustaa, huoltaa ja myy seuraavia merkkejä: Nimbus, Alukin, Silver, Terhi, TG, Faster, Honda Marine ja Suzuki. 
Boat World myy myös kattavasti kaikenkokoisia vaihtoveneitä. 

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, hakemukset voi lähettää palkkatoiveineen sähköisesti:

kjell.wallenius@boatworld.fi tai tuoda myymälään Veneentekijäntielle arkisin 10-17. 

 

www.boatworld.fi  

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.bikeworld.fi


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje