Segway Powersports jatkaa mönkijämarkkinoiden valtausta!

Segway Powersports lanseeraa rinnakkainistuttavan T1b-luokan UTV-traktorimönkijä Fuglemanin. Laitteet ovat jälleenmyyjillä kuluttajien saatavilla tammikuussa 2022.

Segway-Fugleman-UT10 ym2022 act 001

Peloton edelläkävijä 

Segway Powersports -mallisto täydentyy Suomessa entistä innovatiivisemmalla ja tehokkaammalla traktorimönkijämallilla, Fuglemanilla. Rattiohjattava lavallinen Fugleman on alkuvuonna 2021 lanseeratun Snarlerin tapaan laadukas ja hyvin varusteltu mönkijä, joka on rekisteröitävissä tieliikennekäyttöön. Fuglemania saa kuljettaa tieliikenteessä 15-vuotiaasta alkaen T-luokan ajokortilla.  

Ennennäkemättömiä ominaisuuksia 

Laitetta on saatavilla useassa eri värissä kattavilla vakiovarusteilla. Erinomaisesta vakiovarustetasosta esimerkkinä on virtuaalimittaristo ja suuri mönkijöissä ennennäkemätön keskikonsolin 10.4-tuumainen multimedianäyttö sekä kuljettajan puhelinapplikaatio. Multimedianäytössä on esimerkiksi kartta, puhelinliitäntä ja keinohorisontti. Applikaation välityksellä on mahdollista muokata ajoneuvon asetuksia, käynnistää mönkijä avaimetta ja katsoa ajoneuvoon liittyvää reaaliaikaista dataa. Kätevä applikaatio näyttää myös kartan välityksellä Segwayn sijainnin ja ajetut reitit sekä lähettää automaattisesti hätäviestin valittuun puhelinnumeroon mahdollisen tapaturman sattuessa. 

Älyn lisäksi Fuglemanissa on järeä turvakehikko, alumiiniset beadlock-vanteet ja vaativaan käyttöön suunniteltu erillisjousitettu alusta. Tilavalla lavalla kuljetat isommatkin tavarat ja tekstiilipenkit tuovat matkustajille lisämukavuutta. Fuglemania on saatavilla myös hybridimoottorilla ja lämpöhytillä myöhemmin vuonna 2022.

Dynaaminen moottori 

Ärhäkkä 1000-kuutioinen DOHC 4-tahtimoottori kahdella sylinterillä ja 105 hevosvoimalla kiihdyttää laitteen hetkessä huippunopeuteen. Moottorissa on 93.5 Nm vääntöä. Laitteen 32 Ah akku takaa pitkän työskentelyajan 4500 lbs vetävän vinssin kanssa. Tehdas antaa Fuglemanille kahden vuoden takuun.

Segway vie traktorimönkijät uudelle aikakaudelle

”Traktorimönkijät ovat olleet jo pitkään suosittuja koko perheen hyötyajoneuvoja, mutta itse tuotteissa on nähty vain vähän uutta. Segway on tunnettu teknologiatalo. Fuglemanin lisäksi tulemme näkemään seuraavan vuoden aikana useita mielenkiintoisia mönkijäinnovaatiota Segwayltä. Olemme kauppiaidemme kanssa erittäin tyytyväisiä Segwayn lanseeraukseen, sillä myynti on saanut vauhdikkaan startin. Mallisto vahvistaa upeasti tukkumme tuoteportfoliota”, toteaa Antti Rapo, Oy Brandt Ab:n toimitusjohtaja.

 

Lisätietoja:
Matti Pitkänen
myyntipäällikkö, Oy Brandt Ab
matti.pitkänen(a)brandt.fi
p. 040 723 9280

Kuvagalleria


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje