Oy Brandt Ab etsii nyt myyntineuvottelijaa

CRF1100-Africa-Twin-DCT-22YM-01-aws-05

Haemme moottoripyöräosaston kenttämyyntitiimiimme myyntineuvottelijaa.

Edellisen myyntineuvottelijan siirryttyä talon sisällä Honda-tuotepäälliköksi, etsimme nyt aktiivista myynnintekijää vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa heti, ja toimipiste sijaitsee Vantaan Tuupakassa, Honda-maahantuonnin tiloissa. Olemme myyntiin ja markkinointiin panostava, johtava vapaa-ajankonekaupan tukku. Meidät tunnetaan laadukkaista tuotteista ja luotettavasta toiminnasta. Meillä on Euroopan laajuinen kauppiasverkosto ja vuosikymmenien pituiset hyvät suhteet sekä asiakkaisiin että päämiehiin.
Päätoimenkuva:

Työskentelet osana moottoripyörä- ja mönkijämyyntitiimiä, vastaten Honda- ja Segway-ajoneuvojen myynnistä kauppiasverkostollemme, sekä verkoston jatkuvasta kehittämisestä. Myyntialueenasi on koko Suomi. Osana markkinointiorganisaatiota osallistut erilaisiin kattomarkkinoinnin tilaisuuksiin, sekä maahantuojan edustajana jälleenmyyjien koeajopäiviin. Olet myös tuotepäällikön tukena myynnin ja hankintojen suunnittelussa.

Mitä odotamme sinulta:

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta B2B-myynnin perustaitoja, aitoa kiinnostusta tuotteitamme kohtaan, oma-aloitteisuutta, hyviä tietoteknisiä valmiuksia käyttää myynnin järjestelmiä, sekä kykyä työskennellä tehokkaasti paineen alla. Omaat hyvät neuvottelutaidot, olet myyntihenkinen ja osaat esiintyä isommallekin kuulijakunnalle. Kausiluonteinen työ vaatii sinulta joustavuutta. Toimipisteesi sijaitsee Vantaan Tuupakassa, mutta todellisuudessa matkustat säännöllisesti ympäri Suomea tapaamassa asiakkaita myynnin merkeissä.

Toivomme sinulta: 
  • Myyntikokemusta (B2B katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen)
  • A- ja B-ajokortti (pikku-E katsotaan eduksi)
  • Kokemusta teknisten tuotteiden myyntityöstä
  • Soveltuvaa kaupallisen tai teknisen alan koulutusta
  • Sujuvia atk-perustaitoja (Windows Office -ohjelmien perushallinta, myyntijärjestelmät)
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja, neuvottelu- ja paineensietokykyä
  • Ymmärrystä tehdas–tukku–jälleenmyyjä-toimitusketjusta
  • Keskittymiskykyä ja tarkkuutta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa
  • Aiempaa kokemusta jälleenmyyjäkanavan kehittämisestä
Tarjoamme sinulle:

Mielenkiintoisen työpaikan alansa johtavassa, 118-vuotiaassa, konsernissa. Pääset työskentelemään kansainvälisten markkinajohtajabrändien parissa sekä kokemaan vauhdikkaan toimialan toimintaympäristön. Tarjoamme sinulle tarvittavat, nykyaikaiset, työkalut sisältäen työsuhdeauton. Tueksesi saat dynaamisen ja motivoituneen tiimin, joka jakaa kanssasi yrityksen arvot: Laadukkuus, Vastuullisuus, Luotettavuus sekä Yhteistyö.

Kiinnostuitko?

Laita hakemukset ansioluetteloineen sekä palkkatoivomuksineen 31.3.2023 mennessä osoitteeseen  rekry@brandt.fi  


Takaisin listaukseen

Sulje
Sulje