Otto-Brandt
  • Etusivu
  • Uutiset ja lehdistötiedotteet

Uutiset ja lehdistötiedotteet 2015Jaa sisältöä

Indian Scout jälleen palkintosateessa.

Motorcyclenews.comin valitsi Indian Scoutin vuoden cruiser/custom –moottoripyöräksi.

2015 - MCN - award

Palattuaan pikän tauon jälkeen takaisin tuotantoon, Indianilla on ollut todellinen näytön paikka. Merkillä on moottoripyörähistorian pisimmät perinteet ja lähes tarunhohtoinen maine, mutta tämän päivän menestykseen tarvitaan muutakin. Uudella Scoutillaan Indian on näyttänyt viimeisillekin epäilijöille kaapin paikan. Uusi Scout on läpikotaisin moderni ja innovatiivinen, mutta silti merkin historiaa syvästi kunnioittava mestariteos, ja samalla vuoden paras Cruiser/Custom.

Tullessaan uudelleen markkinoille Indian olisi voinut helposti valmistaa jälleen yhden peruscruiserin ja antaa sille nimeksi Scout. Malli olisi varmasti myynyt hyvin jo pelkällä nimellään, mutta Indian ei halunnut tyytyä tähän. Uusi Scout päätettiin rakentaa täysin uuden nestejäähdytteisen 1133 -kuutioisen V-twin -moottorin ympärille. Moottori onkin Scoutin sielu. Kyseessä ei ole normaali laiskanpulskea cruiserin voimalähde, vaan kierroksia rakastava voimapesä, joka tuo välittömästi hymyn kuljettajansa huulille. Toki tässäkin myllyssä riittää runsaasti cruisereille tuttua vääntöä, mutta mielenkiintoiseksi asiat muuttuvat kun kierrokset ylittävät 5000 rajan. Tämä moottori laulaa iloisesti aina 8000 kierrokseen saakka. Tähän ei yksikään Scoutin kilpailijoista pysty. Kun yhtälöön lisätään Scoutin suhteellinen keveys, saadaan tulokseksi helposti käsiteltävä

Ja ajettavuudeltaan nautinnollinen moottoripyörä, josta loistaa poissaolollaan cruisereille tyypillinen kankeus ja raskaus.

Indianin omistaa Polaris, sama yhtiö, joka on myös Victoryn takana. Polarikselle onkin jo ehtinyt kertymään kokemusta moottoripyörien valmistamisesta, joten he tuntuvat osaavan asiansa. Scout henkii korkeaa laatua jokaisesta mutteristaan. Uusi Indian Scout on 2000-luvun cruiseri. Sen juuret voivat olla syvällä moottoripyöräilyn historiassa, mutta uusi Scout on täyttä tätä päivää. 

Lue lisää: http://www.motorcyclenews.com/news/2015/october/mcn-awards-2015-best-cruisercustom/


Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.indian.fi

Takaisin

Sulje
Sulje