Otto-Brandt
  • Etusivu
  • Uutiset ja lehdistötiedotteet

Uutiset ja lehdistötiedotteet 2014Jaa sisältöä

Indian Big Chief Custom inspiroi pyöränomistajia

Indian esitteli New Yorkin kansainvälisessä moottoripyöränäyttelyssä 13.12.2013 tehtaan oman Design–tiimin custom-luomuksen, nimeltään Big Chief Custom. Se on maailman ensimmäinen uusien vuoden 2014 Indian-mallien ympärille rakennettu Custom. Pyörän tehtävänä oli esitellä aitoja Indianin Aftermarket-osia ja sekä inspiroida pyörien omistajia sen rakentelussa piilevistä mahdollisuuksista. 

Päädesigner Greg Brew:n johdolla rakennetun pyörän osista pistävät silmään mm. Billet-alumiinista sorvattu Girder-tyylinen etuhaarukka, jonka tyyli juontaa Indianin jo 30-luvulla käyttämään haarukkarakenteeseen. Siihen on kiinnitetty 23-tuumainen kapea eturengas, mutta silti etulokasuoja on säilytetty tunnusomaisen puolikatteenmuotoisena. Myös etuiskunvaimentimet ja etuvalo on tehty vain tähän pyörään. Toinen aikakaudelle tyypillinen Indian-yksityiskohta on ns. Springer-jousitettu istuin, joka tarjoaa yhdellä vaimentimellaan pehmeää menoa kuljettajalle.

Indianin alkuperäisvaraosista pyörässä on käytetty mm. Pinnacle-Series-sarjan kromisia kaasukahvoja, ensiövedon koteloa sekä Stage 1-sarjan ”Fish Tail”-pakoputkiston päitä. Kokonaisuuden kruunaa talon suunnittelutiimiin kuuluneen Steve Leszinskin tekemä maalaus, jossa yhdistyvät eri aikakausien Indian-värit hillittynä kokonaisuutena.

Kuvagalleria

Lue alkuperäinen artikkeli osoitteesta www.indian.fi

Takaisin

Sulje
Sulje