Otto-Brandt

YritysJaa sisältöä

Menestystarina pikkuputiikista konserniksi.

Otto Johan Albin Brandt perusti vuonna 1905 Helsinkiin pienen urheiluliikkeen, jonka hän nimesi Aktiebolaget Otto Brandt Osakeyhtiöksi. Runsaan sadan vuoden ja neljän omistajasukupolven aikana tuosta pikkuliikkeestä on kasvanut menestyksekäs konserni, joka on pysynyt perheyrityksenä ja tunnetaan edelleen nimellä Otto Brandt. Otto Brandt on tänään alansa johtava konserni, joka  tuo maahan mm. moottoripyöriä, mönkijöitä, moottorikelkkoja, perämoottoreita, pienkoneita ja mopoautoja. Konserniin kuuluu myös venetehtaita sekä valtakunnallinen moottoripyörien ja veneiden vähittäismyyntiketju. 

Otto Brandt -konserni

Oy Brandt Ab maahantuo Honda-moottoripyöriä, -perämoottoreita, -mönkijöitä, -puutarhakoneita, -generaattoreita, -vesipumppuja, -lumilinkoja ja -paikallismoottoreita, Yanmar-meridieselmoottoreita, -perävetolaitteita ja -teollisuusmoottoreita, Arai-kypäriä, Ligier- ja Due-mopoautoja sekä Torqeedo-sähköperämoottoreita.

TerhiTec Oy on Euroopan ainoa venevalmistaja tekee veneitä kolmesta eri materiaalista: ABS-muoviset Terhi-veneet, lujitemuoviset Sea Star-veneet sekä alumiinipohjaiset Silver AluFibre™-veneet.

Konsernin vähittäismyymälä on moottoripyöriin, mönkijöihin, veneisiin, perämoottoreihin ja marine-tuotteisiin erikoistunut Bike & Boat World

Myynti- ja markkinointiyhteistyössä

Oy Brandt Ab myy ja markkinoi Faster-alumiiniveneitä Pohjoismaissa ja Baltiassa. Faster-veneet suunnitellaan ja valmistetaan saman katon alla sekä vapaa-aikaan että vaativaan ammattikäyttöön. Juha Snell Oy myy ja markkinoi ammattiveneet.

Sulje
Sulje